- Autor: olivaoliva
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Gazpacho - studená polévka
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule šalotka | 30 |
Celer řapíkatý | 50 |
Rajčata | 400 |
Paprika bílá | 100 |
Okurka salátová | 100 |
Česnek | 20 |
Rajský protlak | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Dochucovadla:
sůl, černý pepř
Energetická hodnota celkem: 1202 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 401 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Rajčata, cibule, česnek a okurky se oloupou a spolu s ostatními surovinami se rozmixují v mixeru. Osolí se, opepří a přidá se lžička olivového oleje
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.